Recept

Dušené okurky s moravským uzeným

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14450

Ingredience

350 g Brambory
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
350 g Moravské uzené maso
4 ks Okurka salátová
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 450 kcal
Kilojoule 1 883kJ
9% Sacharidy 33 g
27% Tuky 20 g
33% Sodík 652 mg
56% Bílkoviny 31 g

Dušené okurky s moravským uzeným postup přípravy receptu:

1

Moravské uzené nakrájíme na nudličky a posypeme mletou paprikou.

2

Oloupané brambory krájíme na kostky, omyté okurky podélně rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na kostičky.

3

Oloupanou, nasekanou cibuli, brambory, okurky a maso opékáme na oleji asi 5 minut. Přilijeme vývar, dusíme pod pokličkou 20 minut.

4

Nakonec pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekaným koprem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept