Králičí ragú s bylinkami

90 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
30 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka omyjeme, osušíme a rozdělíme na 8 porcí. Do masa vetřeme sůl a pepř, porce opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme omyté a osušené bylinky, oloupané, rozpůlené stroužky česneku, na kostičky nakrájenou feferonku. Zalijeme vínem, vývarem a přidáme plátky omytého citronu. Dusíme pod pokličkou na mírném ohni asi hodinu.
  • 2
    Oloupaná rajčata zbavíme zrnek a nakrájíme na hrubo. V polovině doby varu je přidáme k masu a dusíme společně. Krátce před koncem varu přidáme olivy.
  • 3
    Nakonec pokrm osolíme, opepříme a ochutíme skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.