Jednoduchý recept

Bujón z červené řepy se smetanou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1455

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Ocet vinný
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
200 g Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 76 kcal
Kilojoule 317kJ
2% Sacharidy 6 g
4% Tuky 3 g
28% Sodík 559 mg
10% Bílkoviny 6 g

Bujón z červené řepy se smetanou postup přípravy receptu:

1

Červenou řepu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle.

2

Vložíme do horkého masového vývaru a přidáme lžičku octa. Povaříme 3-5 min a procedíme.

3

Do mělkého talíře či polévkové misky dáme 1 1/2 lžíce husté smetany a zalijeme bujónem.

4

Podáváme s topinkami z bílého chleba.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept