Zdravý recept

Polévka slepičí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1458

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 ks Květák
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
0,5 ks Slepice
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 580kJ
7% Sacharidy 24 g
92% Tuky 69 g
19% Sodík 381 mg
80% Bílkoviny 45 g

Polévka slepičí postup přípravy receptu:

1

Očištěnou polovinu slepice rozčtvrtíme, křídlo i stehno nakrojíme v kloubu.

2

Dáme do hrnce a zalijeme vodou tak, až bude zcela ponořena. Osolíme,přidáme celou cibuli a vaříme skoro do měkka. Přidáme nakrájenou zeleninu a dovaříme do měkka.

3

Slepici z vývaru vyndáme, vývar zcedíme a zavaříme s nudlemi. Po odstavení posypeme petrželovou natí a popřípadě přidáme nakrájené slepičí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept