Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1471

Ingredience

1 ks Celer - nať
1 ks Cibule
0,3 ks Kapusta hlávková
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
500 g Vepřová uzená plec
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 243 kcal
Kilojoule 1 017kJ
5% Sacharidy 19 g
93% Tuky 70 g
38% Sodík 770 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vývar z uzeného masa postup přípravy receptu:

1

Uzené maso vložíme do studené vody, přivedeme k varu a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme.

2

Vývar přecedíme a zavaříme do něj nudle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept