Champinones al ajillo

25 min.
Španělsko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
16 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
219 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    4 stroužky česneku utřeme, zbylé dva nakrájíme na tenké plátky. Houby rozkrájíme na plátky a zakapeme citrónovou šťávou.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme utřený česnek a nadrobno nasekanou chilli papričku. Mícháme asi 10 vteřin na středním plameni, poté vložíme houby. Osolíme a za stálého míchání smažíme asi 10 minut. Pak vmícháme plátky česneku a nasekanou petrželku a ještě minutu smažíme.
  • 3
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.