Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 14777

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
60 ml Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
3 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 134 kcal
Kilojoule 561kJ
3% Sacharidy 10 g
14% Tuky 11 g
2% Sodík 44 mg
4% Bílkoviny 2 g

Marinované papriky postup přípravy receptu:

1

Papriky nakrájíme na čtvrtky, vyjmeme semena, dužinu a grilujeme slupkou nahoru v předehřáté troubě při režimu grilování. Grilujeme, dokud papriky nezčernají a nezačnou se na nich tvořit puchýřky. Přendáme je do igelitového sáčku a necháme vychladnout. Oloupeme, nakrájíme na tenké proužky a vložíme do mísy.

2

Přidáme tymián, česnek nakrájený na plátky, petrželku, bobkový list, šalotku na kolečka a promícháme.

3

Rozmícháme mletou papriku, olej, červený ocet, sůl a pepř. Do směsi přidáme papriky, promícháme, přiklopíme a dáme do lednice minimálně na 3 hodiny, nejlépe přes noc.

4

30 minut před podáváním vyndáme z lednice.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept