Jednoduchý recept

Rychlý mandlový dort ze Santiaga

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 14785

Ingredience

300 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Cukr moučkový
300 g Mandle mleté
5 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 222kJ
8% Sacharidy 29 g
22% Tuky 16 g
2% Sodík 38 mg
15% Bílkoviny 8 g

Rychlý mandlový dort ze Santiaga postup přípravy receptu:

1

Vejce s krupicovým cukrem šleháme v míse asi 10 minut do pěny. Poté krátce zapracujeme mleté mandle.

2

Těsto vložíme do vymazané dortové formy, uhladíme povrch. Pečeme v troubě, vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 25 minut. Po 15 minutách pečení přikryjeme dort alobalem.

3

Upečený moučník vyjmeme z trouby, po vychladnutí pocukrujeme moučkovým cukrem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept