Fazolky s bramborami a žampiony

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
18 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce se solí, kmínem a bobkovým listem asi 25 minut. Scedíme je, oloupeme a po vychladnutí nakrájíme na kostky.
  • 2
    Omyté fazolky nakrájíme na nudličky, očištěné papriky nakrájíme na malé kousky. Zeleninu povaříme ve 125 ml vody se solí, pepřem a saturejkou. Scedíme a vývar zachytíme.
  • 3
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme brambory, nakrájený salám a zprudka opečeme. Očištěné žampiony nakrájíme na čtvrtky a spolu s fazolkami a paprikami je přidáme k bramborám. Přilijeme trochu zachyceného vývaru a pod pokličkou dusíme asi 7 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.