Jednoduchý recept

Pollo a la cerveza

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 14871

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
1200 g Kuře
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 743 kcal
Kilojoule 3 108kJ
3% Sacharidy 12 g
66% Tuky 49 g
21% Sodík 411 mg
103% Bílkoviny 58 g

Pollo a la cerveza postup přípravy receptu:

1

Smícháme pivo, dijonskou hořčici, mletou papriku, polovinu cibule nasekané na kostičky a špetku soli. Vložíme porce kuřete, promícháme, aby se kuře obalilo, a necháme přes noc v lednici.

2

V ohnivzdorné nádobě rozpálíme olej a při střední teplotě smažíme zbytek cibule, pokrájenou papriku, konzervovaná rajčata a česnek asi 10 minut, dokud zelenina nezměkne.

3

Přidáme kousky kuřete, marinádu a hojně osolíme. Přiklopíme a dáme péci na 40-60 minut do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme, dokud nebude kuře měkké.

Poznámka

Pivo použijeme španělské nebo mexické.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept