Jednoduchý recept

Rýžový salát s černým kořenem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14922

Ingredience

1 hrst Estragon
1 polévková lžíce Kapary sterilované
125 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
400 g Rýže neloupaná (Natural)
1 špetka Sůl
750 ml Vývar zeleninový
150 g Zakysaná smetana
300 g Černý kořen

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 733 kcal
Kilojoule 3 069kJ
25% Sacharidy 89 g
47% Tuky 35 g
46% Sodík 925 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rýžový salát s černým kořenem postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme v zeleninovém vývaru.

2

Oprané byliny osušíme, jemně nasekáme a promícháme s olivovým olejem. Kapary s černým kořenem necháme okapat, poté je nasekáme na jemno a přidáme k bylinkám. Vmícháme smetanu, osolíme, opepříme a řádně promícháme.

3

Rýži scedíme, necháme krátce vychladnout a poté smícháme se zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept