Zdravý recept

Polentové trojúhelníčky

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 14978

Ingredience

125 g Kukuřičná krupice T 600
350 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 624kJ
7% Sacharidy 25 g
4% Tuky 3 g
15% Sodík 306 mg
10% Bílkoviny 6 g

Polentové trojúhelníčky postup přípravy receptu:

1

Do vroucího vývaru pomalu vmícháme kukuřičnou krupici. Na velmi mírném ohni vaříme za stálého míchání tak dlouho, dokud kaše nezhoustne a netvoří se bublinky.

2

Uvařenou kaši namažeme na prkénko ve vrstvě silné asi 1 cm a necháme 1-2 hodiny tuhnout.

3

Z polenty vykrajujeme trojúhelníčky a jen je prohřejeme v polévce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept