Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15019

Ingredience

2 kávová lžička Chilli omáčka
0,5 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Limetka
0,5 ks Meloun cukrový
200 g Okurka salátová
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 31 kcal
Kilojoule 129kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 66 mg
1% Bílkoviny 1 g

Salsa z čajotu postup přípravy receptu:

1

Čajot (nebo salátovou okurku) oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Meloun galia rozřízneme a vyndáme semínka, nakrájíme na kostičky. Vše smícháme v míse.

2

Omáčku chilli nebo habaněro rozmícháme s limetkovou šťávou, cukrem a solí. Nalijeme na směs melounu a čajotu.

3

Dobře promícháme a před podáváním necháme hodinu v chladu. V lednici vydrží salsa až 3 dny.

Poznámka

Čajot je zeleninová hruška, chutí připomíná okurku, v pokrmu jí můžeme čajot nahradit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept