Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15040

Ingredience

100 g Cibulka jarní
2 polévková lžíce Olej sezamový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
600 g Petržel kořen
2 ks Pstruh uzený
3 polévková lžíce Sezam - semena
250 ml Víno rýžové čínské
1 l Vývar zeleninový
0,5 polévková lžíce Wasabi pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 725 kcal
Kilojoule 3 033kJ
14% Sacharidy 51 g
16% Tuky 12 g
70% Sodík 1 g
124% Bílkoviny 70 g

Petrželová polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou petržel nakrájíme na slabá kolečka, nať nasekáme.

2

Cibuli oloupeme, spolu s petrželí orestujeme na rozpáleném oleji. Poté přidáme sójovou omáčku a pastu, zalijeme vývarem, rýžovým vínem, vaříme na mírném ohni 6 minut.

3

Pstruhové filety nakrájíme a rozdělíme na talíře, zalijeme polévkou, posypeme sezamovými semínky a servírujeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept