Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15051

Ingredience

2 polévková lžíce Chilli omáčka
6 polévková lžíce Olej sezamový
6 polévková lžíce Omáčka sójová
100 g Sezam - semena
600 g Sýr sójový - Tofu
2 ks Vejce slepičí
6 polévková lžíce Víno rýžové čínské
6 polévková lžíce Zázvor celý
2 stroužek Česnek
150 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 381 kcal
Kilojoule 1 593kJ
6% Sacharidy 21 g
31% Tuky 23 g
3% Sodík 51 mg
39% Bílkoviny 22 g

Jemné Tofu steaky postup přípravy receptu:

1

Šalotku oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.

2

Rýžové víno smícháme se sójovou omáčkou a nastrouhaným zázvorem.

3

Oloupaný česnek nasekáme, promícháme s chilli omáčkou a připravenou marinádou.

4

Tofu rozkrájíme na 4 plátky, vyskládáme do misky, zakapeme připravenou marinádou a necháme 10 minut odležet. Poté plátky obalíme v rozšlehaných vejcích a v sezamovém semínku. Zlehka přitlačíme. Opékáme na rozpáleném oleji asi 6 minut. Necháme okapat na papírovém ubrousku, podáváme se zeleným salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept