Celerová kaše s kuřecím masem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce asi 25 minut, scedíme je, oloupeme a ještě horké prolisujeme.
  • 2
    Omytý celer nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Omytá kuřecí prsa nadrobno nakrájíme.
  • 3
    Celer podusíme na lžíci másla, přidáme 2 lžíce vody a dusíme asi 20 minut doměkka. Po 10 minutách přidáme nakrájené maso. Petrželku omyjeme a lístky vmícháme do celeru s masem. Vše rozmixujeme.
  • 4
    Pyré smícháme s bramborami, zředíme zbylým máslem a stejným množstvím vody, aby vznikla hustá kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.