Recept

Celerová kaše s kuřecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15105

Ingredience

350 g Brambory
400 g Celer řapíkatý
120 g Kuřecí prsa
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
4% Sacharidy 14 g
34% Tuky 26 g
7% Sodík 134 mg
17% Bílkoviny 10 g

Celerová kaše s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Brambory vaříme ve slupce asi 25 minut, scedíme je, oloupeme a ještě horké prolisujeme.

2

Omytý celer nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Omytá kuřecí prsa nadrobno nakrájíme.

3

Celer podusíme na lžíci másla, přidáme 2 lžíce vody a dusíme asi 20 minut doměkka. Po 10 minutách přidáme nakrájené maso. Petrželku omyjeme a lístky vmícháme do celeru s masem. Vše rozmixujeme.

4

Pyré smícháme s bramborami, zředíme zbylým máslem a stejným množstvím vody, aby vznikla hustá kaše.

Poznámka

Kaše je určena pro děti od 7. měsíce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept