Jednoduchý recept

Rajčatová kaparová omáčka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15117

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kapary sterilované
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 56 kcal
Kilojoule 233kJ
3% Sacharidy 9 g
3% Tuky 2 g
38% Sodík 757 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rajčatová kaparová omáčka postup přípravy receptu:

1

Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme na kostičky.

2

Oloupanou cibuli a česnek nasekáme a osmahneme na oleji. Přidáme nakrájená rajčata a dusíme asi 5 minut.

3

Omáčku podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme kapary.

Poznámka

Podáváme ke kuřecímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept