Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15141

Ingredience

2 ks Bobkový list
120 g Celer bulvový
1 kávová lžička Cukr krupice
600 g Hovězí maso zadní
4 ks Hřebíček
1 ks Jablka
1 kávová lžička Křen
2 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé
750 ml Vývar z hovězích kostí
50 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 843kJ
7% Sacharidy 27 g
250% Tuky 187 g
49% Sodík 976 mg
73% Bílkoviny 41 g

Křenové hovězí maso postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer a mrkev nakrájíme na kostky, omytý pórek nakrájíme na kolečka.

2

Vývar uvedeme do varu, přidáme připravenou zeleninu, hřebíček, bobkový list a přilijeme víno. Nakonec vložíme omyté hovězí maso a zvolna vaříme asi 40 minut.

3

Maso vyjmeme z vývaru, vývar přecedíme a zachytíme. Zeleninu i maso udržujeme teplé. Oloupané, na kostky nakrájené jablko podusíme ve vývaru. Vmícháme cukr, nastrouhaný křen, zakysanou smetanu, sůl a pepř.

4

Maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a omáčkou. Vhodnou přílohou jsou halušky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept