Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 15160

Ingredience

1 ks Bazalka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 špetka Nové koření mleté
4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
3 polévková lžíce Olej olivový
300 g Ořechy lískové
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
4 polévková lžíce Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 špetka Sůl
800 g Telecí kýta
3 ks Vaječný žloutek slepičí
4 stroužek Česnek
800 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 943 kcal
Kilojoule 3 947kJ
7% Sacharidy 24 g
92% Tuky 69 g
18% Sodík 355 mg
118% Bílkoviny 66 g

Telecí závitky postup přípravy receptu:

1

Bazalku se špenátem propláchneme, osušíme a nasekáme. Ořechy nasekáme, přidáme ke špenátu. Česnek oloupeme, prolisujeme k ostatním. Přidáme oloupaná rajčata, vmícháme olej a přidáme nastrouhané pecorino. Přisypeme mouku, přidám žloutky, vypracujeme těsto, osolíme, opepříme a přidáme nové koření.

2

Očištěné maso nakrájíme na plátky, pokryjeme směsí, srolujeme a připevníme špejlí.

3

Závitky vkládáme na rozehřátý olej a opečeme 5 minut na každé straně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept