Recept

Pikantní drůbeží játra

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15163

Ingredience

150 g Anglická slanina
4 cl Hruškovice
1 kg Játra drůbeží
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 343kJ
3% Sacharidy 12 g
40% Tuky 30 g
36% Sodík 724 mg
92% Bílkoviny 52 g

Pikantní drůbeží játra postup přípravy receptu:

1

Na rozpálený tuk v pánvi vložíme játra, osolíme, opepříme, přisypeme papriku a smažíme 6 minut. Poté játra vyjmeme a uložíme do tepla.

2

Mezitím na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu, přidáme očištěnou, jader zbavenou a na proužky nakrájenou papriku.

3

K paprice přidáme zpět játra, pokapeme pálenkou, necháme zatáhnout a po třech minutách servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept