Jednoduchý recept

Polévka zeleninová s masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 1519

Ingredience

2 ks Brambory
0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
4 ks Rajčata
1 ks Sůl
1 polévková lžíce Tuk
1 l Voda pitná
0,3 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 854kJ
4% Sacharidy 14 g
103% Tuky 77 g
3881% Sodík 78 g
36% Bílkoviny 20 g

Polévka zeleninová s masem postup přípravy receptu:

1

Na větší kousky pokrajenou cibuli osmahneme na tuku až zesklovatí, přisypeme na kostky nakrájené maso a přilijeme jen tolik vody, aby bylo maso ponořené. Vše osolíme a vaříme téměř do měkka.

2

Poté přidáme oloupaná nakrájená rajčata, brambory, zbytek zeleniny a vše dovaříme.

3

Hotovou polévku posypeme petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept