Recept

Jehněčí knedlíčky s jogurtovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15216

Ingredience

600 g Jehněčí kýta
400 ml Jogurt bílý
1 hrst Máta
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Solamyl
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 727kJ
2% Sacharidy 7 g
37% Tuky 28 g
18% Sodík 355 mg
56% Bílkoviny 31 g

Jehněčí knedlíčky s jogurtovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omyté a očištěné maso umeleme spolu s oloupaným česnekem a směs osolíme a opepříme. Navlhčenýma rukama vytvarujeme malé kuličky a potřeme je olejem. V pánvi na troše oleje opečeme masové kuličky po všech stranách dozlatova a dokřupava.

2

V jogurtu rozmícháme solamyl a za stálého míchání povaříme na pánvi. Mírně osolíme.

3

Kuličky upravíme na nahřáté talíře, přelijeme jogurtovou omáčkou a posypeme nasekanou mátou.

4

Podáváme s rajčatovým salátem.

Poznámka

Podáváme s rajčatovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept