Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 15273
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

1 ks Bageta
4 ks Feferony
4 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 ks Rozmarýn čerstvý
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 755kJ
9% Sacharidy 32 g
4% Tuky 3 g
20% Sodík 406 mg
12% Bílkoviny 7 g

Toasty s feferonkami postup přípravy receptu:

1

Olivový olej rozmícháme se solí. Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků, potřeme připraveným olejem.

2

Omyté feferonky podélně rozpůlíme a zbavíme semínek. Lusky poté rozsekáme na jemno a rozdělíme na bagetu.

3

Krajíčky obložené bagety opečeme v silně vyhřáté troubě do zlatova.

4

Hotové toasty posypeme lístky tymiánu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept