Recept

Penne s pórkem a krůtím masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15324

Ingredience

400 g Krůtí prsa
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
2 ks Pórek
3 ks Rajčata
2 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny Penne
2 l Voda pitná
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 694 kcal
Kilojoule 2 904kJ
25% Sacharidy 88 g
29% Tuky 22 g
25% Sodík 510 mg
64% Bílkoviny 36 g

Penne s pórkem a krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Omyté maso osušíme a nakrájíme na nudličky. Omytý pórek nakrájíme na kroužky, rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme zrnek a nakrájíme na kostky. Oloupanou šalotku nasekáme.

2

Na pánvi na 2 lžících másla zrpudka opečeme maso. Osolíme je, opepříme a vyjmeme z pánve. Do výpeku přidáme 1 lžíci másla a pórek a dusíme asi 6 minut. Osolíme a vyjmeme z pánve. Na zbylém tuku podusíme šalotku, přidáme rajčata a dusíme 3 minuty. Přidáme 2 lžíce másla, maso, pórek a penne. Vše zamícháme a jen prohřejeme.

3

Pokrm upravíme na talíře a ozdobíme snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept