Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15417

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
125 g Fazole bílé sterilované
200 g Kapusta hlávková
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Pórek
3 polévková lžíce Slunečnice - semena
1 kávová lžička Sůl
0,5 polévková lžíce Tymián sušený
750 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 584kJ
16% Sacharidy 59 g
245% Tuky 184 g
56% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 13 g

Kapusta s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Pórek a řapíkatý celer omyjeme a nakrájíme na kousky, oloupaný česnek nasekáme. Kapustu očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kusy, oloupanou mrkev nakrájíme na kostky.

2

Cibuli, česnek a celer podusíme na oleji, zalijeme vývarem a přidáme polovinu tymiánu. Vše vaříme asi 10 minut, potom přidáme mrkev a kapustu a vaříme ještě 5 minut.

3

Nakonec do pokrmu přidáme slunečnicová semínka a okapané fazole. Podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme zbylým tymiánem.

4

Podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept