Recept

Kuřecí provensálské řízky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15434

Ingredience

2 ks Cibule
2 ks Cuketa
4 ks Feferony
4 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
100 g Sýr krémový
1 kávová lžička Sůl
2 ks Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 392 kcal
Kilojoule 1 640kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
26% Sodík 517 mg
84% Bílkoviny 47 g

Kuřecí provensálské řízky postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nasekáme, ostatní zeleninu očistíme a nakrájíme na kostičky.

2

V kastrolu na lžíci rozehřátého oleje krátce osmahneme cibuli.

3

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a vložíme na pánev k cibuli a opékáme asi 4 min. Osolíme, opepříme, vyjmeme z pánve a udržujeme v teple.

4

K cibuli přidáme rajčata, papriky, cukety a feferonky. Okořeníme lístky tymiánu a dusíme za občasného míchání asi 5 min. Podle chuti osolíme a opepříme.

5

Čerstvý sýr smícháme se zeleninou a prohřejeme. Zeleninu se sýrem upravíme na talíři spolu se řízky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept