Polévka s jehněčím masem

115 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
759 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
51 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kýtu nakrájíme na kostky. Maso po všech stranách opečeme na rozehřátém oleji, přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Opékáme ještě 5 minut. Vmícháme hořčičné semínko, kmín, osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Vaříme zvolna pod pokličkou asi 80 minut.
  • 2
    Růžičkovou kapustu omyjeme a očistíme, přidáme do polévky a na mírném ohni vaříme ještě 15 minut.
  • 3
    Do zakysané smetany vmícháme sůl, pepř a nasekaný kopr. Polévku podáváme s kopečkem koprové smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.