Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15507

Ingredience

1 ks Cibule
2 kávová lžička Citronová šťáva
1 špetka Cukr moučkový
2 ks Estragon
1 kávová lžička Hořčice
1 polévková lžíce Kapary sterilované
2 ks Kerblík
200 g Majonéza
3 ks Okurka salátová
2 ks Petržel - nať
2 ks Sardinka obecná
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 482 kcal
Kilojoule 2 016kJ
5% Sacharidy 19 g
59% Tuky 44 g
22% Sodík 438 mg
19% Bílkoviny 11 g

Remuláda postup přípravy receptu:

1

Jarní cibuli omyjeme a pokrájíme na malé kostičky. Naložené okurky a kapary necháme okapat a nasekáme najemno.

2

Sardinky opláchneme studenou vodou a nakrájíme nadrobno.

3

Bylinky opereme, osušíme, lístky otrháme a nasekáme najemno. Vejce uvařená natvrdo oloupeme a pokrájíme na kostičky.

4

Majonézu dobře promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Zapracujeme cibuli, okurky, kapary, sardinky a nasekané bylinky. Přidáme vejce a remuládu ochutíme špetkou cukru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept