Marinovaná zelenina

35 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
196 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
14 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky, fenykl a cuketu omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme a osmahneme na lžíci oleje. Přidáme fenykl, zeleninový vývar a majoránku. Vše dusíme asi 15 minut. Asi po 10 minutách varu přidáme papriky a cuketu a zvolna dodusíme.
  • 3
    Zbylý olej rozšleháme s citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Zálivkou pokapeme zeleninu a necháme asi 10 minut rozležet.
  • 4
    Před podáváním pokrm ozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.