Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 15570

Ingredience

8 ks Hrušky
4 polévková lžíce Kompot brusinkový
3500 g Králičí maso
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
6 ks Rozmarýn čerstvý
2 kávová lžička Sůl
6 ks Tymián čerstvý
400 ml Víno růžové

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 851 kcal
Kilojoule 3 563kJ
9% Sacharidy 31 g
49% Tuky 36 g
19% Sodík 383 mg
162% Bílkoviny 91 g

Králík s hruškami postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, osolíme, opepříme, porce krátce opečeme na másle.

2

Vypečenou šťávu zalijeme vínem, přidáme snítky bylinek, vložíme maso a dusíme asi 45 minut, poté maso vyjmeme.

3

Do omáčky přidáme brusinky, oloupané hrušky rozkrojíme na poloviny, zbavíme jádřinců a podusíme 5 - 10 minut.

4

Porce králíka upravíme na talíře, podáváme s hruškami a omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept