Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15576

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
3 ks Pepř černý celý
800 g Treska mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 038kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 8 g
6% Sodík 119 mg
50% Bílkoviny 28 g

Treska na slanině postup přípravy receptu:

1

Rozmraženou tresku nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, obalíme po obou stranách v hladké mouce.

2

Na pánvi na troše oleje rozškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu, přidáme oloupanou, na kolečka rozkrájenou cibuli, orestujeme ji. Vložíme připravené porce tresky a opečeme je po obou stranách. Přidáme koření, dusíme pod pokličkou doměkka.

3

Před dokončením odstraníme pokličku a vodu necháme zcela vydusit. Vyjmeme koření a pokrm podle chuti osolíme.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept