Recept

Králičí maso s tvarohovou zálivkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15649

Ingredience

2 ks Cibule
0,5 ks Kapusta hlávková
300 g Králičí maso
2 ks Mrkev kořen
2 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Pažitka
200 g Tvaroh jemný
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 620kJ
14% Sacharidy 50 g
489% Tuky 367 g
4% Sodík 75 mg
105% Bílkoviny 59 g

Králičí maso s tvarohovou zálivkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso naporcujeme, opečeme na másle. Přidáme omytou, na růžičky rozebranou kapustu a oloupanou, na kousky nakrájenou mrkev, podlijeme trochou vody, dusíme do měkka.

2

Tvaroh promícháme s oloupanou, jemně nasekanou cibulí a pažitkou, podle potřeby mírně zředíme vodou, aby vznikla hladká omáčka.

3

Omáčkou přelijeme porce králíka a zeleninu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept