Jednoduchý recept

Filé v mrkvi a hořčičném krému

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1572

Ingredience

600 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Hořčice
7 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
120 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
150 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
7% Sacharidy 24 g
14% Tuky 10 g
12% Sodík 233 mg
56% Bílkoviny 31 g

Filé v mrkvi a hořčičném krému postup přípravy receptu:

1

Omytou mrkev nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a mrkev osmahneme.

2

Poté osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme.

3

Nasekanou petrželku smícháme se smetanou a hořčicí.

4

Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.

5

Na dno pekáče dáme polovinu dušené mrkve, polovinu hořčičného krému a navrch rybu. Poklademe zbytkem mrkve a krému.

6

Zapékáme při 180 stupních asi 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept