Filé v mrkvi a hořčičném krému

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
10 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
8 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou mrkev nakrájíme na plátky. Rozehřejeme máslo a mrkev osmahneme.
  • 2
    Poté osolíme, opepříme, podlijeme zeleninovým vývarem a dusíme.
  • 3
    Nasekanou petrželku smícháme se smetanou a hořčicí.
  • 4
    Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme.
  • 5
    Na dno pekáče dáme polovinu dušené mrkve, polovinu hořčičného krému a navrch rybu. Poklademe zbytkem mrkve a krému.
  • 6
    Zapékáme při 180 stupních asi 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.