Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1573

Ingredience

500 g Chřest bílý
4 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pažitka
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 216 kcal
Kilojoule 906kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
44% Sodík 886 mg
8% Bílkoviny 5 g

Chřestový krém postup přípravy receptu:

1

Na válečky nakrájíme oloupaný chřest, dáme ho do vývaru a vaříme do měkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a necháme ji ve vývaru povařit.

3

Uvařený chřest rozmixujeme, přidáme muškátový květ a podle chuťi osolíme.

4

Nakonec můžeme zjemnit šlehačkou a ozdobíme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept