Klobásová pizza - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Klobásová pizza
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 15814 |
Kategorie: | Pizza |
Ingredience
500 g | Klobása bílá |
400 g | Rajčata |
100 g | Sýr Parmezán |
500 g | Těsto na pizzu |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 21,8mg |
Draslík | 415,0mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 12,7mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Rajčata, Sýr Parmezán mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása bílá, Těsto na pizzu mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Klobásová pizza postup přípravy receptu:
1 | Bílou klobásu vymáčkneme ze střívka a za stálého míchání ji opečeme. Vypečený tuk slijeme. |
2 | Nasekaná rajčata z konzervy rozdělíme na těsto spolu s klobásou. |
3 | Posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme 25-30 minut v předehřáté troubě na 200 °C do zlatohněda. |