Recept

Paprikáš s kysaným zelím

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15889

Ingredience

100 g Cibule
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová plec
2 dl Zakysaná smetana
750 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 818 kcal
Kilojoule 3 422kJ
4% Sacharidy 14 g
94% Tuky 70 g
19% Sodík 376 mg
59% Bílkoviny 33 g

Paprikáš s kysaným zelím postup přípravy receptu:

1

Na polovině sádla osmahmeme větší část oloupané, nadrobno nasekané cibule. Přidáme propláchnuté zelí a za občasného podlévání vodou dusíme doměkka.

2

Na zbylém sádle osmahneme omyté, na kousky nakrájené maso spolu se zbylou cibulí. Osolíme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

3

Maso se zelím promícháme, opepříme, okořeníme paprikou a podle chuti přisolíme. Podlijeme vodou a chvíli společně povaříme. Před koncem varu přidáme 1 dl kysané smetany.

Poznámka

Při podávání pokrm ozdobíme zbylou zakysanou smetanou. Podáváme s noky nebo s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept