Recept

Jehněčí s jarní cibulkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15891

Ingredience

800 g Cibulka jarní
600 g Jehněčí kýta
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 610 kcal
Kilojoule 2 551kJ
4% Sacharidy 15 g
64% Tuky 48 g
17% Sodík 339 mg
55% Bílkoviny 31 g

Jehněčí s jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Přidáme očištěné, nakrájené cibulky, mletou papriku a olej. Podlijeme vodou a zvolna dusíme na mírném ohni doměkka.

2

Pokrm podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v troše vody.

Poznámka

Podáváme s kyselým mlékem a chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept