Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15892

Ingredience

1 špetka Bazalka
750 g Brambory
3 ks Cibule
750 g Jehněčí kýta
1 špetka Kmín celý
200 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
40 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
500 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 652kJ
12% Sacharidy 44 g
196% Tuky 147 g
19% Sodík 375 mg
75% Bílkoviny 42 g

Jehněčí se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, kmín, sušenou bazalku, osolíme a opepříme. Zalijeme trochou vody a chvíli podusíme.

2

Potom přidáme omyté, na nudličky nakrájené zelí, oloupanou mrkev nakrájenou na kolečka a oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Nakonec vmícháme rajčatový protlak. Vše dusíme za občasného podlévání doměkka. Nemícháme, jen hrncem potřásáme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept