Zdravý recept

Kůzlečí maso v mléce

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15896

Ingredience

6 ks Brambory
1 ks Celer bulvový
1000 g Kůzlečí maso
1,5 l Mléko polotučné
3 ks Mrkev kořen
2 ks Petržel kořen
1 kávová lžička Sůl
5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 596kJ
13% Sacharidy 48 g
364% Tuky 273 g
27% Sodík 538 mg
126% Bílkoviny 71 g

Kůzlečí maso v mléce postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté kůzlečí maso osolíme, vložíme do většího hrnce a zalijeme mlékem a vodou. Zvolna vaříme asi 1 hodinu.

2

Potom přidáme oloupanou, nakrájenou zeleninu a po dalších 20 minutách varu přisypeme oloupané, nakrájené brambory. Vaříme ještě asi 20 minut.

Poznámka

Můžeme podávat např. s ovčím sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept