Recept

Polské medovo-mandlové řezy

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 1591

Ingredience

50 g Citronová kůra
2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Cukr moučkový
200 g Mandle mleté
50 g Mandle plátky
100 g Med včelí
40 g Mouka polohrubá
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
5% Sacharidy 17 g
9% Tuky 7 g
1% Sodík 15 mg
7% Bílkoviny 4 g

Polské medovo-mandlové řezy postup přípravy receptu:

1

Vyšleháme cukr, tekutý med, bílky a citrónovou šťávu do husté pěny, přidáme oboje mandle, na jemno nakrájenou citrónovou kůru, mouku a důkladně promícháme.

2

Na plech vyložený pečícím papírem rozetřeme těsto a pečeme v předem vyhřáté troubě na 120°C po dvaceti minutách vypneme a necháme ještě chvíli dosušit.

3

Vyndáme a necháme vychladnout.

4

Krájíme na malé řezy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept