Recept

Pečená treska s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15944

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
300 g Hrášek mražený
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
180 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
4 ks Treska aljašská
0,5 kávová lžička Tymián sušený
1 l Voda pitná
4 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,131 kcal
Kilojoule 4 733kJ
14% Sacharidy 49 g
20% Tuky 15 g
43% Sodík 865 mg
331% Bílkoviny 186 g

Pečená treska s rýží postup přípravy receptu:

1

Rajčata oloupeme, zbavíme semínek a nakrájíme na menší kousky. V hrncích připravíme dle návodu rýži a mražený hrášek.

2

Nádobu na pečení vymažeme lžící másla a narovnáme do ní vedle sebe filé. Zakapeme vínem a citrónovou šťávou. Poklademe hoblinkami másla a posypeme kousky rajčat, tymiánem, solí a pepřem.

3

Troubu předehřejeme na 220 °C a tresku zapékáme 8–10 minut.

4

Rýži a hrášek slijeme a smícháme dohromady, dáme na mísu, navrch naklademe rybu a zalijeme vypečenou šťávou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept