Recept

Maďarská kuřecí prsíčka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15990

Ingredience

2 ks Cibule
4 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
400 g Rajčata
1 špetka Sůl
100 ml Vývar drůbeží
100 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 478kJ
3% Sacharidy 11 g
15% Tuky 11 g
20% Sodík 396 mg
80% Bílkoviny 45 g

Maďarská kuřecí prsíčka postup přípravy receptu:

1

Ve větší pánvi rozpálíme olej a 10 minut na něm opékáme maso ze všech stran. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Papriku omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme ji na proužky. Rajčata z konzervy necháme okapat a nasekáme je nadrobno.

2

Kuřecí prsa vyjmeme z pánve a osolíme. Do pánve dáme papriku, cibuli a dusíme je asi 3 minuty, dokud nezměknou.

3

Přidáme rajčata, vývar, mletou papriku a směs přivedeme k varu, pak přidáme maso a dusíme při mírné teplotě asi 10 minut.

4

Vmícháme smetanu, prohřejeme, ale už nevaříme. Osolíme, opepříme a přendáme na talíře. Ozdobíme nasekanou petrželkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept