Recept

Slepice v polévce se zeleninou a bramborami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 16049

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Brambory
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 špetka Majoránka
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Petržel kořen
1000 g Slepice
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 561 kcal
Kilojoule 2 349kJ
9% Sacharidy 32 g
253% Tuky 190 g
26% Sodík 512 mg
117% Bílkoviny 66 g

Slepice v polévce se zeleninou a bramborami postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou slepici nakrájíme na porce, osolíme a dáme vařit.

2

Brambory a kořenovou zeleninu oloupeme a nakrájíme. Přidáme k téměř měkkému slepičímu masu.

3

Oloupanou, nasekanou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Rozvaříme ji, přilijeme k polévce a přidáme bobkový list, majoránku a nasekanou petrželku. Povaříme a polévku podle chuti okyselíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept