Recept

Koláčky ze srnčího masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16053

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
600 g Srnčí kýta
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 525 kcal
Kilojoule 2 197kJ
1% Sacharidy 3 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 276 mg
82% Bílkoviny 46 g

Koláčky ze srnčího masa postup přípravy receptu:

1

Očištěnou srnčí kýtu zalijeme přepuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin.

2

Maso vyjmeme, nadrobno nasekáme (nemeleme) a osolíme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek, opepříme a dobře promícháme.

3

Z masové směsi tvarujeme placičky a pečeme je na přepuštěném másle.

4

Do zbylého másla vmícháme mletou papriku, přisolíme a při podávání nalijeme na upečené srnčí koláčky.

5

Vhodnou přílohou je vařená rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept