Jednoduchý recept

Bramborová kaše po dalmatsku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16061

Ingredience

1000 g Brambory
1 dl Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 566kJ
9% Sacharidy 33 g
34% Tuky 25 g
12% Sodík 240 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborová kaše po dalmatsku postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, slijeme je a oloupeme.

2

Brambory rozšťoucháme, promícháme s olejem a oloupaným, nadrobno nasekaným česnekem.

Poznámka

Kaši podáváme teplou k hovězímu masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept