Recept

Žloutková omáčka na ryby

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 16084

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kapary sterilované
1 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sardelová pasta
6 ks Vaječný žloutek slepičí
0,3 l Víno bílé
0,3 l Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 132kJ
2% Sacharidy 6 g
25% Tuky 19 g
79% Sodík 2 g
16% Bílkoviny 9 g

Žloutková omáčka na ryby postup přípravy receptu:

1

Uvařené žloutky utřeme s olejem a promícháme s vínem a rybím vývarem. Směs šleháme nad párou do zhoustnutí.

2

Potom přidáme citronovou šťávu, nasekané kapary, nadrobno nakrájenou okurku a sardelovou pastu. Vše dobře promícháme.

3

Omáčku podáváme k vařeným nebo pečeným rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept