Přímořská majonéza
20 min.
Ingredience
- 4lžíceOlej rostlinný
 - 4lžíceVývar z hovězích kostí
 - 4lžíceOcet kvasný lihový
 - 4kusyVejce slepičí
 - 2lžičkyHořčice
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
94 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Celá vejce, olej, vývar (nebo vodu) a ocet šleháme nad párou do zhoustnutí. Odstavíme a šleháme dále do vychladnutí.
 - 2Majonézu podle chuti osolíme a ochutíme hořčicí.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.