Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16086

Ingredience

2 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 152 kcal
Kilojoule 634kJ
0% Sacharidy 1 g
17% Tuky 13 g
10% Sodík 201 mg
14% Bílkoviny 8 g

Přímořská majonéza postup přípravy receptu:

1

Celá vejce, olej, vývar (nebo vodu) a ocet šleháme nad párou do zhoustnutí. Odstavíme a šleháme dále do vychladnutí.

2

Majonézu podle chuti osolíme a ochutíme hořčicí.

Poznámka

Podáváme k rybám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept