Recept

Steak ze svíčkové en papillote

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 7 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 16096
Kategorie: Maso

Ingredience

800 g Hovězí svíčková
4 kávová lžička Kapary sterilované
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 ks Sardelové řezy
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 427 kcal
Kilojoule 1 785kJ
0% Sacharidy 1 g
12% Tuky 9 g
155% Sodík 3 g
114% Bílkoviny 64 g

Steak ze svíčkové en papillote postup přípravy receptu:

1

Čtyři kusy alobalu pomažeme máslem, na každý dáme jeden steak, opepříme a potřeme nasekanými sardelkami s kapary. Alobal uzavřeme.

2

Troubu předehřejeme na 225 °C, vložíme balíčky s masem a pečeme asi 10 minut, pak alobal otevřeme a maso osolíme.

3

Hotové maso dáme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme s bramborovými kroketami a omáčkou z červeného vína.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept