Jednoduchý recept

Perkelt ze šmakounu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 16112

Ingredience

3 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
5 polévková lžíce Protlak rajčatový
400 ml Voda pitná
300 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 948kJ
8% Sacharidy 27 g
5% Tuky 4 g
1% Sodík 14 mg
39% Bílkoviny 22 g

Perkelt ze šmakounu postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme šmakoun nakrájený na kousky a vše osmahneme dozlatova. Podlijeme vodou, přidáme rajčatový protlak a mletou papriku.

2

Pokrm jen krátce povaříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept